Je bevindt je hier:

Jij wordt de coach

Het leertraject wordt gecoacht door ervaren Baanbrekers. Voor de Baanbrekersbeweging betekent dit dat de olievlek sneller kan groeien: er kunnen meer groepen worden opgestart. Daarnaast kunnen er regionaal groepen worden gevormd, waarbij lokale ketenpartners samen een leergroep vormen. Voor de deelnemers van de leergroep heeft het ook een groot voordeel: je krijgt als deelnemer een ervaringsdeskundige die je optimaal kan ondersteunen in je ontwikkeling.

Rinske: "door te coachen kon ik coachvaardigheden, die ik in de projecten ook nodig heb, goed ontwikkelen."

Wanneer je zelf de leergang hebt afgerond, kun je ook als coach aan de slag. De rol van coach biedt je de mogelijkheid om je leiderschapskwaliteiten in veranderende omgeving zoals de bouw optimaal te ontwikkelen. Met name voor Baanbrekers die zelf in leidinggevende functies werkzaam zijn, biedt deze rol de kans om te leren hoe je je collega's met veranderambities kunt ondersteunen.

Kwaliteitsboring en begeleiding
Als coach sta je er niet alleen voor. Professionele coaches ondersteunen je door intervisie- en instructiebijeenkomsten. Daarnaast is er een team van trainers beschikbaar om onderdelen in de leergang te verzorgen. Samen vorm je het begeleidende team voor de reis die de Baanbrekers in hun leertraject gaan meemaken.
De begeleiding zorgt tevens voor de borging van de kwaliteit van het Baanbrekersconcept.

Wil je coach worden?  Neem dan contact op met ons.  

 

Website door CM Specialist