Je bevindt je hier:

Baanbrekers Kickstart
In het kort:

- Leertraject met eigen regie: 100% aansluiting op jouw leerwens
- Keten aan tafel + regionale focus
- 1 intake, 3 bijeenkomsten + eindmanifestatie
- Coaching door alumni 
- Investering 1.650 euro (ex. BTW en locatiekosten)
- Vervolg: ruim 500 alumni actief in Club Baanbrekers


Baanbrekers: niet te vergelijken met welke opleiding dan ook
Er wordt nog steeds teveel talent, geld, energie en grondstof verspild in de bouwsector. We hebben dringend behoefte aan nieuwe businessmodellen om te kunnen breken met de ingesleten manier van zaken doen, die vaak gepaard gaat met conflicten. Innovatie brengt de ontwrichting die we keihard nodig hebben. Maar ken je eigenlijk de technologie van de toekomst voldoende? Hoe bouwen we vervolgens huizen, bruggen, wegen, havens en steden? Een ding is zeker: de weg van de doorbraak begint met jouw droom of ambitie dat het anders moet. Een weg die ruim 400 andere Baanbrekers al ingeslagen zijn. Zij willen je helpen je doelen te bereiken en dat doen ze bij Baanbrekers. 

Baanbrekers
Het realiseren van je droom of ambitie is een uitdagend avontuur: het vraagt om uithoudingsvermogen, leiderschap en ondernemersvaardigheden. Of je nu wilt veranderen vanuit je rol in een organisatie of als ondernemer. Kennis over innoveren in de praktijk en een stevig en ketenbreed netwerk van gelijkgestemden helpen je om deze weg succesvol af te leggen. 

- Ben jij een ambitieuze vernieuwer en wil je je impact in je eigen werk vergroten zowel met opdrachtgevers als bedrijven en startups? 
- Heb je wel ideeen maar vind je het moeilijk om deze over te dragen aan anderen? 
- Zoek je naar nieuwe methoden en businessmodellen om duurzaam te innoveren? 
Dan is de leergang iets voor jou! 

De kickstart leergang Baanbrekers biedt jou de context om je als impactvol vernieuwer te ontwikkelen. De sfeer is uitdagend en informeel, maar niet vrijblijvend. Je zult worden uitgedaagd om je dromen in daden om te zetten. Je zult kennismaken met de nieuwste innovaties in onze sector en daarbuiten. Na het doorlopen van de eerste drie fasen bepaal je onder begeleiding van de coaches hoe je het traject vervolg gaat geven: worden het inspiratiesessies, intervisie of een Skype call met..? Jij bepaalt wat bij je past. 

Wat leer je
Je beseft je dat verandering bij jezelf begint. Impactvol veranderen vraagt om kennis, inzichten en een goed netwerk van gelijkgestemden. Bij Baanbrekers leer je:

- Een droom om te zetten tot een aantrekkelijk initiatief dat mensen uitnodigt om bij aan te sluiten samen te veranderen
- Je netwerk effectief te vergroten en te onderhouden, gericht op wat jouw helpt in het realiseren van je ambities
- In de schoenen te staan van al je ketenpartners. Wat is voor hen belangrijk en hoe leren ze jou beter kennen, zodat de samenwerking soepel verloopt
- Als een ondernemer te handelen om een idee in de praktijk te brengen 

Opbouw traject
Wil je je ontwikkelen als Baanbreker, schrijf je dan in voor de leergang. De leergang bestaat uit een kickstart van 2 x 2 daagse en 2 x 1 daagse. Het vervolg ga je gezamelijk ontwerpen. De coaches zijn ervaren Baanbrekers, die graag hun kennis en ervaring met jou delen. Samen heb je de regie over wat je wilt bereiken. Uitgangspunt is jouw ambitie: wat wil jij in beweging brengen? Dat kan zijn een betere samenwerking in een project of een innovatie toepassen zoals een duurzame brug. Tijdens je intake verkennen we jouw ambitie en zoeken we de juiste match met je leergroep.

Jouw coaches
De leergang wordt begeleid door ervaren Baanbrekers in de Bouw. Tijdens de begeleiding worden zij ondersteunt door professionele en ervaren coaches van Kessels & Smit. De coaches voor de volgende leergang vind je hier. 

Voor wie
Baanbrekers in de Bouw is voor de plek voor veranderingsgezinde bouwprofessionals. We zijn laagdrempelig, daadkrachtig en innovatief. De hele bouwketen is welkom bij ons, zowel zzp-ers als mensen die werkzaam zijn bij (middel) grote bedrijven en opdrachtgevers. Als je hart maar sneller gaat kloppen van een bouwsector waar met plezier mooie werken worden gerealiseerd.

Deelname
Inschrijven kan via onze site. Serena Scholte zal vervolgens contact met je opnemen voor de planning en intake.

Locatie
De eerste twee bijeenkomsten vinden plaats op een bijpassende locatie. De overige bijeenkomsten plan je gezamelijk in op locaties die relevant zijn voor jouw groep.

 

Website door CM Specialist