Je bevindt je hier:

Sterke partners met ieder een kwaliteit

 

Serena Scholte

Sinds 2005 werkt zij als zelfstandig professional. Sinds 2008 is zij een van de oprichters van Baanbrekers in de Bouw. Sinds 2016 is haar rol van oprichter en coach gekanteld tot ondersteuner in de backoffice. Baanbrekers hebben haar rol van leercoach overgenomen. Hierover zegt ze: ik heb mijn eigen baan gehackt, om groei mogelijk te maken. Baanbrekers draait om de kracht van de mensen zelf en door ze de rol van coach te geven, kunnen ze dit gaan waarmaken. De bijkomende prijsverlaging en de mogelijkheid om regionaal groepen te gaan starten zorgt ervoor dat nieuwe deelnemers uit bijvoorbeeld het MKB eerder zullen toetreden. Een nieuwe rol die past bij een nieuwe tijdgeest. 

Backoffice Annette Stolze

Annette is verantwoordelijk voor alle voorkomende front,- en back-office activiteiten van de opleiding Baanbrekers in de Bouw. Haar focus ligt op een efficiente uitvoering, het anticiperen en meedenken over de logistiek organisatorische zaken rondom de verschillende leergangen met oog voor detail en kwaliteit. Zo onderhoudt ze oa. de contacten met de deelnemers, docenten en externe sprekers.
Bijzondere aandacht vergt de zogenaamde eindmanifestatie aan het einde van elke leergang en het jaarlijkse diner-pensant van de Regiekamer.
Kortom: zij zorgt ervoor dat de leergang in goede banen wordt geleid!

Keynote Speaker Hennes de Ridder

Hennes is de geestelijk vader van de Baanbrekers in de Bouw. Hijzelf is met zijn verdiensten met recht de Baanbreker in de Bouw te noemen. Succesverhalen maar zeker ook leerzame ervaringen deelt hij met de Baanbrekers in de leergang en daarbuiten. Hennes zorgt voor beweging en geeft richting, iedere groep opnieuw.

Website door CM Specialist