Baanbrekers

Leiderschap in veranderen

    

Je bevindt je hier:

10 jaar jubileum!

In 2008 startte de eerste groep Baanbrekers in de Bouw. Inmiddels zijn we 10 jaar verder. Het traject is Baanbrekend veranderd. De Baanbrekers hebben stappen gezet. Het moment dus om het net op te halen en geinspireerd te raken van de verhalen van Baanbrekers. Lees hier de -groeiende- portretreeks. We starten met Bas van Stratum.

meer

 

Volg een leergang

Wil je je eigen impact vergroten in de nodige verandering in de bouw? Wil je aan de slag met innovaties en uit de gebaande paden? Wil je met energie en lef aan de slag? Sluit je dan aan bij de Baanbrekers in de Bouw. Dat doe je door het volgen van een kort leertraject dat jouw kickstart is in een nieuwe bouwsector waar jij deel van uitmaakt.

meer

 

Start een leergang

Wil je anderen helpen in hun ontwikkeling als Baanbreker in de Bouw? Ontwikkel jezelf als coach door het begeleiden van een leertraject Baanbrekers in de Bouw. Onder begeleiding van ervaren coaches leer jij de fijne kneepjes van het vak. En: raak jij nog meer geinspireerd door de deelnemers. Kortom, een behoorlijke uitdaging die je aan moet durven gaan!

meer

 

ALUMNI TALKSHOW

18-10-2018

10 jaar lang hebben Baanbrekers avonturen beleefd. Ervaringen die het waard zijn om gedeeld te worden. Daarom nemen we in de PAUW studio onze eigen talkshow op! Jij kunt in het publiek plaatsnemen.
 

meer

Onze missie 

Wij hebben visie hoe de bouw anders kan. Er is technologie om het anders te doen. Wij veranderen de bouw. Door te beginnen met inzicht te krijgen in hoe we de dingen doen met elkaar. Vervolgens experimenteren we met hoe het echt anders kan. We tonen daarbij lef en leiderschap. Door bijvoorbeeld op een andere manier vraag en antwoord bij elkaar te brengen, samen te werken met jonge ondernemers en door op een andere manier met elkaar om te gaan. Baanbreken staat synoniem voor energie en avonturen.

De Baanbrekers zijn sinds 2016 onafhankelijk en vrij. Daardoor is er veel ruimte om te experimenteren en leren buiten de bestaande kaders. Zo kun je jouw eigen kwaliteiten als Baanbreker ontwikkelen of leren anderen in dit proces te coachen.

De coaches in 2018

 

Rinske van Schooneveld

"Coachen is voor mij de volgende stap als Baanbreker" 

 

Stefan Hokke

"Vernieuwen lukt alleen als we het samen doen. Ik wil de groep daarin coachen dat te bereiken!"

 

Nick Statham

"Als coach wil ik met mijn ervaring anderen inspireren tot actie"

  Meer   Meer   meer
Website door CM Specialist