Je bevindt je hier:
 

Treehouse

De Baanbrekers van de gemeentes Rotterdam en Amsterdam willen samen met vier MKB bedrijven voorgoed breken met de vechtcultuur.
Niet door erover te praten, maar door het anders te doen in een echt project: Treehouse. Het Treehouse project is gesitueerd op het
NDSM-eiland in Amsterdam.
Hier moet een braakliggend terrein worden geprepareerd voor kunstenaarswoningen en ateliers. Zonder gedoe en met meer plezier een kwalitatief mooi project opleveren, dat is het doel. En dat is ze gelukt. Hun volgende doelstelling: deze ervaring breed delen binnen gemeentes en MKB bedrijven. Want op deze manier samenwerken smaakt naar meer. 

Baanbrekende elementen
Tijdens de Baanbrekers bijeenkomsten hebben de deelnemers met elkaar in workshops nieuwe werkwijzen ontwikkeld om een goede samenwerking te garanderen. Thema's die worden getackeld zijn het wel of niet vrijgeven van het beschikbare budget, de risico verdeling en de onderlinge samenwerking tussen opdrachtgever de aannemers zelf. Met name het lerend vermogen krijgt aandacht: hoe doen we het de volgende keer nog beter? Deze methode is met name geschikt voor projecten onder de vijf ton. 

Meer weten over Treehouse? 
Neem contact op met de betrokken Baanbrekers Herman Heijen, Dick Ruiter (Verheij Sliedrecht) of Rob Konijn (Germieco). 

 

Website door CM Specialist