Je bevindt je hier:

Sterke coaches met ieder een kwaliteit

 

 

Baanbreker Rinske van Schooneveld
Rinske is technisch manager bij de Gemeente Amsterdam. Zij volgde haar leergang Baanbrekers in de Bouw in 2015. Een belangrijk inzicht dat zij graag als coach wil verderbrengen is het nemen van eigen regie. In de leergang voelde ik heel sterk dat als ik geen inbreng zou leveren, de leergang voor mij niet interessant zou worden. Dat is wat je in je eigen werk ook te doen hebt om verandering te realiseren. Initiatief tonen en regie pakken. Daar komt de angst bij dat het ook mis kan gaan en daar moet je mee leren omgaan. Voor mij werkt het heel erg goed, ik doe geen dingen meer waar ik niet achter sta. Dit wil ik graag als coach nieuwe Baanbrekers bijbrengen. Daarnaast deel ik graag mijn netwerk en ondersteun ik anderen met hun eigen Baanbrekers ambities. 

 

 

Baanbreker Nick Statham
Nick is projectleider bij de Gemeente Rotterdam. Sinds zijn deelname aan de Baanbrekers in 2010 is hij altijd op zoek naar hoe het anders kan. Daarbij zoekt hij ook de aansluiting bij bestaande innovatiesporen zoals het MKB Convenant in Rotterdam of Concept House Village. Nick heeft ervaren dat er geen eenduidige werkelijkheid is en dat we elkaar goed klem kunnen zetten door angsten te laten regeren. Veel belemmeringen om niet te willen veranderen beelden we ons in. Als coach wil ik Baanbrekers leren om om te denken, kritisch te zijn op de manier waarop zij komen tot hun gedachten en oordelen. Daar begint beweging! 

 

 

Baanbreker Robert Tannemaat

Robert is projectleider bij gemeente Nijmegen en trainer & coach bij SamenWerkt.nu. In 2009 nam hij deel aan de leergang Baanbrekers en heeft sindsdien actief de samenwerking met marktpartijen opgezocht. Hij de trekker en mede-grondlegger van de Best Value Totaal aanpak. Gelijkwaardige samenwerking waarin iedereen vanuit eigen kwaliteit en kracht bijdraagt aan het geheel is de essentie van deze succesvolle manier van werken. En dit is wat Robert als coach graag andere vernieuwende professionals eigen laat maken.

 

Website door CM Specialist