Baanbrekers in de bouw
Je bevindt je hier:

Baanbrekers bestaat dit jaar 10 jaar! In tien jaar is er veel gebeurd. Alle verhalen vormen bij elkaar het inspiratie kapitaal van de Baanbrekers in de Bouw. Inspiratie is een van de belangrijkste brandstoffen voor vernieuwers. Daarom organiseren we dit jaar twee sporen om inspiratie op te halen en te delen:

A. Een portretreeks voorjaar 2018

We portretteren een reeks Baanbrekers om hun persoonlijke verhaal wereldkundig te maken. Wat is er met hen gebeurd sinds zij de leergang hebben gevolgd? We gaan niet alleen in op de feiten, maar ook op de visie en persoonlijke drijfveren van iedere Baanbreker. Successen en minder succesvolle (maar misschien wel zeer leerzame) ervaringen komen aan bod. In het voorjaar zal deze portretreeks worden gepubliceerd.

B. Een bijeenkomst najaar 2018

Een dag speciaal voor het Inspiratie Kapitaal van de Baanbrekers in de Bouw.

We starten met een bijzondere keynote speaker gespecialiseerd in veranderkunde en leiderschap. Daarna komen vier indrukwekkende en persoonlijke verhalen van Baanbrekers aan bod. Welke bewegingen hebben zij in gang gezet? In het laatste deel van de dag is er gelegenheid om je eigen vraagstukken in te brengen in een persoonlijke intervisiesessie. De borrel na afloop bied je de gelegenheid om je netwerk uit te breiden met nieuwe contacten of oude relaties weer aan te halen. Brandstof om (weer) in actie te komen!


Binnenkort meer informatie op deze pagina!

 

 

Website door CM Specialist